Technology

ING Bank: Informare Oficiala cu o AVERTIZARE pentru Clienti

ING Bank pradat

ING Bank a emis o informare oficiala cu o avertizare pentru clientii sai din toata Romania, iar asta in conditiile in care vorbim si despre o problema foarte serioasa cu care se confrunta foarte multa lume. Mai precise, cei de la ING Bank le atrag din nou atentia clientilor din toata tara in legatura cu atacurile de tip phishing care genereaza extrem de multe probleme pentru foarte multi oameni, unii dintre ei riscand deasemenea sa aiba banii furati din cauza acestora.

ING Bank vorbeste mai jos despre faptul ca oamenii informati in legatura cu aceste probleme foarte serioase reprezentate de atacurile de tip phishing sunt mai greu de pacalit de catre ele. In aceasta idee, ING Bank ne recomanda iar sa nu furnizam informatiile noastre pesonale nimanui pentru ca ele pot fi folosite impotriva noastra inclusiv pentru a ni se fura banii din conturi, totul fara ca multa lume sa stie foarte clar cum se intampla totul.

ING Bank spune ca trebuie sa fim extrem de vigilenti inainte de a da curs oricaror cereri care ne sunt trimise prin electronic mail, SMS, retelele de socializare, and many others, pentru a furniza datele noastre personale. ING Bank recomanda verificarea cu mare atentie a expeditorului acelui mesaj pentru a fi siguri ca in cazul in care ne cedam datele, o facem unei entitati care este cea care se prezinta a fi, adica banca, si nu le cedam unei entitati necunoscute noua.

ING Bank spune ca exista 4 tipuri de date importante pe care nu ar trebui sa le cedam cuiva, ele fiind: numarul cardului, codul CVV2 de trei cifre de pe spate, knowledge expirarii cardului, sau codurile de identificare si parolele pentur conturi. Oricare dintre aceste date pot fi folosite pentru ca banii nostri sa fie furati din conturile pe care le avem la ING Bank, deci trebuie sa fim extrem de vigilenti in ceea ce priveste partajarea informatiilor noastre confidentiale.

ING Bank are pe website-ul sau o varietate de informatii cu privire la ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu aceste probleme, deci trebuie sa ne uitam cu mare atentie la toate recomandarile care ne sunt facute.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button