News

Ce pune în cafea Liviu Dragnea de iese atât de bună. A descoperit asta în penitenciar

Fostul președinte al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a descoperit cafeaua în timpul cât a stat închis la penitenciarul Rahova. Politicianul mărturisește că nu a băut această băutură aromată până să ajungă în spatele gratiilor. Nu a fost curios niciodată de gustul cafelei, însă în închisoare a luat decizia să vadă cum e la gust. I-a plăminimize din prima, așa că s-a perfecționat în cafea.

Liviu Dragnea a început să bea cafea în penitenciar

Fostul lider PSD a fost eliberat condiționat din penitenciarul Rahova, unde a ispășit doi ani și două luni din pedeapsă. La poarta închisorii l-au așteptat iubita acestuia, Irina Tănase, dar și câțiva susținători, care au strigat “Libertate”. Perioadă petrecută în spatele gratiilor este descrisă de Liviu Dragnea ca fiind plină de “chin și suferință, abuzuri și umilință”. Însă, a învățat să put together o cafea foarte bună.

Fostul lider politic nu a băut toată throughța cafea

Secretul pe care Liviu Dragnea l-a descoperit în pușcărie. De atunci, face asta în fiecare zi

A turnat oțet peste plantele din grădină și a așteptat câteva zile. Ce a urmat întrece orice imaginație

Repus în libertate în luna iulie, Dragnea s-a scorchingărât să se perfecționeze în prepararea cafelei, băutură de care s-a îndrăgostit în pușcărie. Politicianul a dezvăluit că n-a băut toată throughța cafea, dar colegii de cameră de la Penitenciarul Rahova l-au determinat să încerce băutura cu efect de trezire.

Liviu Dragnea despre PSD

Cum se face o cafea cu adevărat bună, după rețeta sa

Primul interviul oferit de Liviu Dragnea după eliberarea din închisoare a fost la postul de televiziune Realitatea Plus, unde a făminimize o serie de declarații șocante despre perioada detenției. Atunci, fostul șef al PSD s-ar fi plâns că nu i-a plăminimize cafeaua cu care a fost servit când a venit la emisiune, așa că politicianul a insistat să le arate jurnaliștilor cum se face o cafea cu adevărat bună, după rețeta sa. Dragnea a povestit la același publish TV că a băut pentru prima dată cafea în ianuarie 2020, în Penitenciarul Rahova, iar de atunci păstrează această tradiție în fiecare dimineață.

Secretul cafelei preparate de Liviu Dragnea

Cafeaua făminimizeă de Dragnea iese bună deoarece fostul lider politic folosește doar cafea single origin. Acest sortiment este ieftin și se găsește în România. Savoarea sa este deosebită datorită faptului că este măcinată și preparată imediat.

“Eu n-am băut până nu am ajuns la Rahova cafea. N-am băut toată throughța și acolo am băut cafea și’m scorchingărât să beau cafea bună și să mă și interesez. Am luat-o de la istoria cafelei, când s-a descoperit cafeaua în anii o mie, în Etiopia, de către un păstor.

Am băut prima cafea în ianuarie 2020, la Rahova, o cafea făminimizeă de niște băieți. Am fost curios să gust, mi-a plăminimize, dar nu foarte mult, așa am zis că trebuie să beau și să iau cafea single origin care este ieftină și se găsește în România, dar nu cumpăr de la multinaționale pentru că este cafea care este certificată de către producător și e curată pe de o parte, pe de altă parte, este mult mai gustoasă când o râșnești și o prepari imediat.”, a mărturisit politicianul, în timp ce făcea o cafea la ibric.

De ce nu trebuie lăsată să fiarbă

Cât despre secretul cafelei sale, Liviu Dragnea a spus că nu o lasă niciodată să dea în foc.

“Acum se scoate caimacul. Deci nu se lasă niciodată cafeaua să dea în foc. Dacă fierbe, s-a stricat. Se pierd toate aromele și gustul.”, a punctat fostul președinte PSD.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button