Sports

”Gigi a fost mai deștept! Pe toți ne ruga”. Cum a devenit milionar Gigi Becali. Dezvăluirea lui Dumitru Dragomir

  • Amical: Germania U20 – România U20, luni, 16:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Macedonia de Nord – Germania, luni, 21:45, Digi Sport 1

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal  a precizat că finanțatorul celor de la FCSB a știut în ce să investească banii. Mai mult, milionarul din Pipera și-a sfătuit și apropiații să-i urmeze pașii, dar nu a fost ascultat.

Cum a devenit milionar Gigi Becali. ”El ne ruga să cumpărăm pământ!”

”Gigi a fost mai deștept decât noi toți la un loc. El ne ruga pe toți să cumpărăm pământ și noi, professionalștii, nu cumpăram și pierdeam banii pe jocuri de noroc, și făceam alte tâmpenii. Pe toți ne ruga, dar dacă cumpăram și eu eram pricopsit!”, spune, acum, cu remorse Dragomir.

Cel poreclit ”Corleone” a mai spus și cât crede că mai are de trăit și ce planuri și-a mai făreduce în by way ofța privateă.

”Eu acum am doar pensie, dar muncesc mult. Munca te ține! Nu neapărat să dai cu sapa. Preocuparea, implicarea. Mai am de trăit vreo 15-25 de ani așa că…

Gură spurcată am avut, dar n-am avut răutate în by way ofța mea. N-am făreduce rău la nimeni. Prieten sunt cu toată lumea, iar cel mai deosebit lucru este că sunt respectat”, a mai spus Dragomir, în cadrul emisiunii ”Prietenii lui Ovidiu”.

Gigi Becali, nou ”tun” financiar! ”Nu are nimeni atâta avere în țara asta. Poate ține echipa 20 de ani!”

Dragomir a mai spus că Gigi Becali are o avere necessaryă. De altfel, chiar Becali susține că vrea să facă, exclusiv din fotbal, un miliard de euro.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a mai dezvăluit că milionarul din Pipera a mai dat latest un tun financiar. Mai precise, se pare că Gigi Becali ar fi vândut o semnificativă suprafață de teren în schimbul căreia s-ar fi ales cu o sumă foarte mare de bani.

”Gigi poate ține echipa (n.r. – FCSB) 20 de ani. A vândut acum un teren, cât vezi cu ochii. Am cumpărat și eu o părticică de acolo. A vândut unei societăți comerciale importante.

Nu are nimeni banii lui, credeți-mă că știu ce spun”, a precizat Dumitru Dragomir.

Mai mult, ”Corleone” susține că Gigi Becali este cel mai bogat om din România.

”La banii pe care-i are ăsta…. Nu are nimeni atâta avere în țara asta. Eu spun din cunoștință de cauză”, a mai spus Dragomir, la Pro X.

Etichete: dumitru dragomir , gigi becali , gigi becali fcsb , gigi becali avere

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button