Sports

“Coșmarul Cortacero”, povestit de Contra și în Serbia: “Au arătat hârtii pe care scria că au 150 de milioane de euro în bancă”

  • Amical: Germania U20 – România U20, luni, 16:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Macedonia de Nord – Germania, luni, 21:45, Digi Sport 1

Cosmin Contra: “Minciunile au început să iasă la iveală după doar o lună”

Fostul selecționer al României, care a ajuns Al-Ittihad pe 31 august, a dat un interviu pentru o casă de pariuri din Serbia, în care a rememorat momentele șocante pe care le-a trăit la Dinamo.

“Totul a fost o minciună. Au cumpărat Dinamo pentru 500.000 de euro. Un cunoscut din Spania m-a sunat şi mi-a spus că a găsit un cumpărător pentru Dinamo. A promis să investească 10 milioane de euro în primul sezon, să facă o academie, să promoveze jucători tineri.

Era ca un vis. Au arătat nişte hârtii pe care period scris că au 150 de milioane de euro în bancă. Dar, până la urmă, îţi dai seama că oricine poate face un astfel de doc”, a spus Contra.

Cosmin Contra: “Mă întrebam ce o să se întâmple cu by way ofţa mea

Contra le-a dezvăluit sârbilor că a dorit să facă din Dinamo un proiect frumos, cu forță și pe plan european, așa că nu s-a zgârcit la bani atunci când a venit vorba de transfeuri.

“Am semnat cu 15 jucători, am adus români şi străini, iar pe hârtie, am obţinut salarii bune. Dar minciunile au început să iasă la iveală după doar o lună. Se spunea că vom fi plătiţi marţi, apoi miercuri, dar vineri nu erau bani.

Minciunile s-au adunat. Şi’m simţit că e ceva în neregulă. Am dat bani din propriul buzunar pentru a plăti oamenii la cantonament. Eram stresat şi mă întrebam ce o să se întâmple cu by way ofţa mea.

Am avut o carieră frumoasă, trăiesc bine şi nu am nevoie de aşa ceva. După trei luni de tensiune, când am simţit o durere în piept, mi-a fost clar. Am decis să plec. Fanii deţin 35% din proprietate, spaniolii controlează celelalte acţiuni, dar au dispărut.

Nu au mai apărut din luna decembrie. Suporterii dau bani prin bilete şi taxe de membru. De asemenea, plătesc pentru tichete virtuale şi încearcă să salveze clubul. Dar acest lucru este imposibil, 12.000 dintre ei nu pot câştiga această bătălie”, a precizat Contra.

Cosmin Contra a antrenat Dinamo din 26 august 2020 până pe 3 decembrie 2020, când a condus ultimul antrenament.

Etichete: cosmin contra , pablo cortacero

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button