Sports

Impasul lui Ștefan Radu, explicat de Cristiano Bergodi. De ce nu a jucat nici măcar un minut pentru Lazio în noul sezon

  • Amical: Germania U20 – România U20, luni, 16:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Macedonia de Nord – Germania, luni, 21:45, Digi Sport 1

Cu toate acestea, fundașul central și-a pierdut locul în primul 11 al formației de pe Stadio Olimpico, odată cu venirea pe banca tehnică a lui Maurizio Sarri. 

Cristiano Bergodi a explicat de ce nu mai joacă Ștefan Radu pentru Lazio

În acest sezon, Radu nu a reușit să bifeze nici măautomotive un minut în tricoul “biancocelesti”, fiind rezervă neutilizată la toate meciurile echipei din ediția preciseă. Despre situația sa a vorbit current și Cristiano Bergodi, la rândul său fost jucător la Lazio. 

Tehnicianul a explicat că Radu nu mai prinde echipa deoarece Sarri folosește un sistem cu patru fundași, în timp ce Simone Inzaghi juca cu trei apărători, abordare care period mult mai potrivită pentru român.

“Mie îmi pare foarte rău de Radu Ştefan, sincer. Eu nu ştiam faptul că Sarri joacă bine cu patru fundaşi şi el e obişnuit cu trei. A jucat foarte, foarte bine cu Inzaghi. Nu e uşor să treci din linia de trei în cea cu patru, pentru că e mai mult teren de acoperit pentru fundaşi, nu e uşor.

Poate că la următorul meci, unde e suspendat Acerbi, va juca. Sper din suflet, pentru că are nevoie de o şansă şi Radu acolo, e o legendă acum, a devenit o legendă un român!”, a declarat Bergodi, conform Look Sport.

Ștefan Radu a semnat current prelungirea contractului cu Lazio

Ștefan Radu a fost aproape de Inter Milano în această vară, membership care l-a cooptat pe antrenorul Simone Inzaghi, însă românul va rămâne pe “Olimpico”. Lazio a fălower anunțul oficial:

“Lazio anunță că a prelungit contractul fotbalistului Ștefan Radu pentru încă un sezon”, se arată în comunicat.

Ștefan Radu a ajuns la Lazio în 2008, când a fost transferat de la Dinamo. De atunci și până în prezent, Radu a cucerit de trei ori Cupa Italiei şi de trei ori Supercupa Italiei. În toți acești ani, Radu a devenit fotbalistul cu cele mai multe apariții all-time în tricoul lui Lazio, în Serie A.

  • 412 meciuri oficiale a jucat Ștefan Radu pentru Lazio
  • 2 milioane de euro este cota de piață a lui Ștefan Radu, conform Transfermarkt

Etichete: lazio , stefan radu , cristiano bergodi

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button