Technology

Red Dentsu X henter markedsdirektøren til Specsavers

Red Denstu X har den siste tiden gjort tre nyansettelser, som skal sikre at byrået blir sterkere på strategi og rådgivning. Økt oppdragsmengde fra nye og eksisterende kunder skal ha ført til behovet for å styrke laget.

– Sjelden har vi hatt en så stable gruppe med nyansettelser, sier Christian Espeseth, administrerende direktør i Red Dentsu X. 

Blant de nyansatte er Morten Mikkelsen, som tidligere har vært markedssjef hos Elkjøp. Han kommer nå fra stillingen som markedsdirektør for Specsavers, der han har jobbet i fireplace år. Der var Mikkelsen ansvarlig for markedsføring og ehandel for hele kjeden i Norge.

– Etter over ti år på annonsørsiden så ville jeg prøve meg på noe litt annet slik at jeg kunne utvikle meg videre. Som annonsør har jeg jobbet tett med mine kundeansvarlige i byråene og har alltid vært litt misunnelig på de sterke og brede fagmiljøene som de har fått være del av i hverdagen, sier Mikkelsen.  

Videre sier han at han mener Red Denstu X er en del av Norges beste fagmiljø innen medier og kommunikasjon.

– I tillegg er det et byrå som er kjent for å jobbe veldig tett på kundene og bidra til lønnsom forretningsutvikling gjennom innsiktsdrevne beslutningsprosesser, noe jeg har veldig sansen for. Så da Christian ville ha meg med på laget for å styrke den strategiske rådgivningen, var det relativt enkelt å takke ja, sier Mikkelsen.

Espeseth sier at Mikkelsen tar med seg «erfaring som vil komme mange kunder til gode.» 

– Både på det strategiske nivået, samt innenfor den operasjonelle dag til dag-driften av kundesamarbeidet, sier Espeseth.

Byrået henter også to nye prosjektledere. Malene Saxebøl, som hentes fra stillingen som produksjonsleder i Pravda, blir senior prosjektleder.  

Oskar A. Pask Steen går inn i en stilling som prosjektleder. Steen har erfaring fra Tidal, i tillegg til fireplace års erfaring fra Very Agency.

Redaksjonen anbefaler

Ny Red-sjef med resultatrekord: - En enorm innsats fra de ansatte

Premium

Ny Red-sjef med resultatrekord: – En enorm innsats fra de ansatte

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button