Entertainment

Ce dificultăți au întâmpinat Cosmin și Eliza Natanticu în competiția ”Asia Express”

Cosmin și Eliza Natanticu formează una dintre echipele din cadrul emisiunii ”Asia Express”, ediția ”Drumul Împăraților”, de la Antena 1. Ce dificultăți au întâmpinat cei doi de-a lungul competiției?

Soții Natanticu fac parte din competiția ”Asia Express”, ediția ”Drumul Împărațitlor”. Cei doi, Cosmin și Eliza Natanticu, au întâmpinat dificultăți de-a lungul competiției, însă au reușit să facă față provocărilor și să meargă mai departe. În primul rând, una dintre ”piedicile” din competiție a fost autostopul, apoi găsirea unui loc pentru a dormi noaptea.

”Au fost multe lucruri care ne-au dat de furcă amândurora. Cum ar fi pandemia, pentru că oamenii period sceptici să te ia în mașină sau în casă, lucru foarte firesc, de altfel, sau căldura, kilometri întregi de mers pe jos, cu rucsacul în spate, rucsac care nu period deloc uşor şi, desigur, foamea. Dar, sincer, cel mai greu period la ocazie, pentru că stăgroup cu orele și nu te lua nimeni, period foarte frustrant!”, spune Cosmin Natanticu pentru Click.

Citește și ȘTIM CINE ESTE CÂȘTIGĂTORUL ASIA EXPRESS! CONNECT-R, CUZA SAU MIHAI PETRE? CANCAN.RO A AFLAT CINE A ÎNVINS!

Iar pentru a malesține moralul sus și să fie pozitivi, chiar dacă este grea cursa, Cosmin și Eliza Natanticu emanau energie bună în jurul persoanelor străine: ”Pot să zic că mai mult muzică ei ne-a ajutat. Le-a cântat oamenilor în mășină sau în case. Eu cu engleza nu prea mă descurc și îmi period greu să fac glume. Le arătam oamenilor pe YouTube video-uri cu noi, de fapt mai mult cu Lizi, pentru că are piese în engleză. Eu am ceva video-uri stand-up în limba română… îți dai seama că nu înțelegea nimeni nimic. Umorul ne-a ajutat pe noi să trecem peste momente mai grele, mai făceam haz de necaz”.

Sursă foto: captură video Youtube

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button