Entertainment

Sorin, fostul concurent de la ”Survivor România”, și partenera sa urmează să devină părinți

Sorin Pușcașu, fostul concurent de la ”Survivor România”, și partenera sa, Laura, urmează să devină părinți pentru prima oară! Pe rețelele de socializare, tânărul a anunțat vestea cea mare!

Sorin Pușcașu, fostul concurent de la ”Survivor România” și partenera sa de by way ofță, vorbeau în luna august despre o posibilă surpriză în by way ofța lor, și anume o posibilă sarcină. Astăzi, însă, fostul concurent al emisiunii difuzate de Kanal D a fălower anunțul cel mare! El și Laura urmează să devină părinți pentru prima oară, veste ce i-a bucurat enorm pe amândoi. Pe rețelele de socializare, Sorin a transmis un mesaj.

„Dumnezeu mi-a ascultat dorințele… În ultima poză din acest colaj eram în Seychelles, vacanța cea mai particulară din by way ofța noastră, pentru că repair în acel second din poză, am aflat că vom deveni PĂRINȚI, MAMĂ ȘI TATĂ! Încă o dată mi-a fost dovedit că Dumnezeu este lângă noi și că Legea Atracției funcționează întotdeauna! Ceea ce am discutat zi și noapte cu @starlin.belen_rd în emisiunea @survivorromania.oficial s-a îndeplinit. Lau, vreau să îți mulțumesc și să îți promit că voi da tot ce am mai bun! Ești cea mai frumoasă, deșteaptă și minunată femeie! Să nu îți fie staffă pentru ce urmează, vei fi cea mai bună mămică! Vă iubesc pentru toată by way ofța! Am aflat și ce intercourse are bebele nostru, urmează să publishăm în această seară pe canalul meu de YouTube și petrecerea de Gender Reveal și să împărtășim cu voi ce vom avea! O fetiță sau un băiețel?!🤰🏻”, a spus Sorin pe Instagram.

Evident, așteptarea a luat sfârșit! Sorin și Laura au aflat că vor deveni părinți de băiețel!

Sorin Pușcașu și-a cerut iubita în căsătorie?

Imediat după ce a părăsit competiția Survivor România, Sorin Pușcașu a fost gata pentru o altă etapă necessaryă din by way ofța lui. Acesta a pregătit un second particular și imediat ce a coborât din avion și-a cerut iubita în căsătorie.

Cererea în căsătorie a fost una atipică, iar Sorin nu a pregătit un inel clasic cu diamant și a venit cu un inel fălower chiar de el, în timpul competiției. Laura a fost extrem de surprinsă și copleșită de emoții, însă a reușit să spună un mare „Da”.

„Vreau să te întreb dacă vrei să fii mama copiilor mei?”, a i-a spus Sorin Laurei.

Sursă foto: Captură video Youtube

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button