Entertainment

Apariție stranie pe cer! O femeie a văzut un obiect plutitor în aer și a reușit să filmeze totul : ” Nu imi pot da seama ce este….”

O femeie din Chicago a avut parte de o sperietură soră cu moartea! Americana a văzut pe cer un obiect plutitor, negru, dar cu o kindă bizară pe care nu o poate explica nici până acum. Femeia a reușit să fotografieze strania apariție. 

Alyana, a reușit să fotografieze bizara apariție de pe cer, dar nu oricum. S-a swimsuit pe acoperișul casei, pentru a putea surprinde imaginile incredibile. În fotografie, femeia a descoperit un obiect lung, negru cu o kindă alungită și cu două aripi care se termină într-un fel de sferă:

(VEZI ȘI:UN STUDENT A SURPRINS UN OZN PE CER. TÂNĂRUL A LUAT RAPID TELEFONUL ȘI A FILMAT ÎNAINTE SĂ DISPARĂ)

”Nu îmi pot da seama ce e cu acest obiect. Nu se poate compara cu nimic. Era un fel de minge cu două corzi lungi, sau curele agățate de ea. Corzile aveau butoane în mijloc și în jos”, a spus Alyana.

Alyana și fiul ei au spus că niciunul din ei nu avea idee la ce se uită. Femeia a urmărit obiectul până a dispărut din raza ei vizuală: ”Părea să plutească spre sud-est, fără a face nicio altă mișcare maină. A parcurs câteva mile în aproximativ 20 de minute. M-am simțit confuză.” , a precizat Alyana potrivit mirror.co.uk.

În speranța că cineva va reuși să identifice obiectul zburător, Alyana a cerut părerea observatorilor de OZN-uri din mediul on-line, însă nimeni nu a putut explica cum un obiect ar putea pluti atât de lin deasupra faimosului Chicago:

(VEZI ȘI:O MAMĂ A CREZUT VEDE UN OZN, DAR TOATĂ LUMEA A CONTRAZIS-O. CE ERA, DE FAPT, OBIECTUL CARE PLUTEA PE CER. FOTO)

”Forma este prea ciudată pentru a fi un balon și cred că pot exclude varianta că este o antenă deasupra unei clădiri, este mult prea clar definită.”

”Un balon are de obicei o mișcare. Locuiesc în Chicago, iar aici vântul este puternic.”, au fost doar câteva explicațiile primite din partea observatorilor de OZN-uri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button