News

Cazul femeii torturată timp de 8 ore de fiul și fiica patronului pentru care lucra. Trei persoane au fost arestate de Tribunalul Bihor

Duminica, 10 Octombrie 2021, ora 19:38

1402 citiri

Cazul femeii torturată timp de 8 ore de fiul și fiica patronului pentru care lucra. Trei persoane au fost arestate de Tribunalul Bihor

Un complet de judecată din Bihor a admis, duminică, propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj privind arestarea preventivă a trei persoane.

Este vorba despre un bărbat şi o femeie, fraţi, şi un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor – suspectaţi de infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie. Victima acestora este o femeie pe care cei trei au sechestrat-o, bătut-o, tuns-o, căreia i-au tăiat genele şi apoi au aruncat-o în curtea mamei sale, totul pe motiv că ar fi avut o relaţie cu tatăl celor doi fraţi.

Conform soluţiei publicate pe portalul instanţelor de judecată, pe numele celor trei a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile după ce fuseseră reţinuţi în cursul zilei de sâmbătă pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată.

Conform ebihoreanul.ro, cei trei au fost ridicaţi şi anchetaţi după ce a sechestrat şi umilit o femeie. Incidentul s-ar fi petrecut în sediul unei firme de construcţii din localitatea Măgeşti, agencyă care ar aparţine, conform jurnaliştilor locali, fostului primar al localităţii.

Fiul şi fiica fostului edil, cu vârste de 29, respectiv 27 de ani, suspectau că tatăl lor are o relaţie cu contabila firmei, motiv pentru care au chemat-o pe aceasta la birou. După ce au legat-o, tuns-o şi bătut-o, ei au abandonat-o în curtea mamei sale. La fapte a participat un alt tânăr, angajat al ISU Bihor, prieten cu cei doi, acesta fiind, de altfel, motivul pentru care dosarul este instrumentat de Parchetul Militar.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bihor s-a delimitat, print-un comunicat de presă, de faptele tânărului, care este angajat al instituţiei din anul 2017.

Citeste si:

O femeie în vârstă de 106 ani din Turcia s-a vindecat de coronavirus. Suferea de astm și era vaccinată

O femeie în vârstă de 106 ani din Turcia, Nuriye Ozkan, s-a vindecat de coronavirus, ea declarând că a scăpat uşor de virus deoarece este vaccinată.
Femeia din Trabzon, care are probleme…

Accident grav pe DN 76, în Bihor. Nouă persoane rănite după o coliziune între un TIR și un autocar

Un TIR a lovit un autocar în care se aflau 12 persoane, în judeţul Bihor. Autocarul a acroşat o maşină şi s-a izbit de un zid, iar 9 persoane au fost rănite
”Centrul INFOTRAFIC din…

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

Adevarul.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button