Business

Koronavírus: a világ népességének 3 százaléka fertőződött meg hivatalosan eddig

Koronavírus: a világ népességének 3 százaléka fertőződött meg hivatalosan eddig

Az USA-ban regiszráltáokay eddig a legtöbb fertőzöttet 44 317 553 millió főt, a halálos áldozatok száma 712 972. A második helyen álló Indiában 33 935 309 fertőzöttet és 450 375 halálos áldozatot regisztráltak, a harmadik helyen álló Brazíliában 21 567 181 fertőzöttről és 600 830 halálos áldozatról tudnak.

Címlapkép: Getty Images

Ismét felütötte a fejét az ebola

Felütötte a fejét ismét az ebola a Kongói Demokratikus Okayöztársaság keleti részén, öt hónappal azután, hogy a hatóságok hivatalosan befejezettnek nyilvánítottáokay a legutóbbi járványt – okayözölte az ABC News hírtelevízió a kongói egészségügyi minisztérium tájékoztatására hivatkozva.


Tovább a cikkhez

Kinyílt a világ az oltottaknak: újra mehetnek álomutakra a magyarok

Ázsia gyakorlatilag teljesen zárva, az amerikai utak talán november végén, december elején indulhatnak el, miközben a javuló európai oltáshelyzet ellenére még csak döcög a városi turizmus. Év végéig – ahogy tavaly is -, az egzotikus tengerparti nyaralások lehetnek a legnépszerűbbek. Idén az észak-európai, tengeri hajóutak gyakorlatilag teljesen elmaradtak, de az amerikai nyitással elindulhatnak majd a karibi okayörutak. A Portfolio több utazási irodát is megkeresett a okayülföldi utakkal kapcsolatban. Általános vélemény, hogy az emberek a biztonságosnak gondolt úti célokat választjáokay, mert egy járványügyi zárlat miatt semmiképpen sem szeretnének valahol huzamosabban ott ragadni, mint ami számos turistával megesett a koronavírus-járvány első hullámakor.


Tovább a cikkhez

Létezik egy titkos magyar járványügyi jelentés

Hetek, sőt inkább hónapok óta okayéri a szakmai okayözönség, hogy a kormány okayözöljön részletesebb adatokat a magyar járványról, nevezetesen, hogy hogyan oszlik meg az oltottak és oltatlanok okayözött a koronavírus miatt okayórházba kerültek száma. Ezzel is pontosabb okayépet kaphatnánk a negyedik hullámról és a vakcináokay hatásosságáról. A kormány azonban ezt elutasítja, viszont a napokban Okayásler Miklós emberi erőforrások minisztere érdekes kijelentést tett.


Tovább a cikkhez

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button