Sports

Gestul de mare campion făcut de Paulo Dybala pentru arbitrul care a fost lovit cu pumnul în față de către un antrenor

  • Liga Națiunilor: ItaliaBelgia, duminică, 16:00, Digi Sport 1

  • Liga Națiunilor: SpaniaFranța, duminică, 21:45, Digi Sport 1

Tânărul arbitru Andrea Felis a fost lovit cu pumnul în față de către antrenorul unei echipe, pentru că a încercat să îl trimită în tribune. 

Paulo Dybala a fălower un gest de campion pentru arbitrul care a fost lovit current cu pumnul

Acum, centralul aflat la început de carieră a reușit să o arbitreze pe Juventus, într-un meci amical contra Alessandriei, echipă aflată în eșalonul secund. Se pare că vedeta bianconeri, Paulo Dybala, a fost mișcat de episodul petrecut current și a decis să-i trimită un cadou de la distanță arbitrului. 

Întrucât nu a fost prezent la meci din cauza unei accidentări, Dybala i-a dăruit arbitrului prin colegul său, Daniele Rugani, un tricou cu autograf, pe care a scris “Pentru Andrea, cu afecțiune”, dar și o plăcuță onorifică. 

Andrea Felis, alături de Daniele Rugani / Sursa foto: Getty Images

Cel care l-a lovit cu pumnul pe arbitru și-a dat la scurt timp demisia

În repriza a doua a unui meci din liga a șaptea italiană, la scorul de 2-0 pentru adversari, antrenorul Giovanni Alosi a fost trimis în tribune pentru proteste de centralul Andrea Felis, însă nu a părăsit terenul, ci a continuat să vocifereze la adresa arbitrului, înainte de a-i aplica un croșeu.

După câteva secunde de uluială, arbitrul a fluierat finalul jocului, iar Carpignano va pierde cel mai probabil meciul cu 3-0, la ”masa verde”. Antrenorul va primi cu siguranță o sancțiune drastică. După ce a revăzut imaginile, Alosi și-a cerut scuze și a anunțat că-și dă demisia.

Nu caut justificări. Gestul meu nu are nimic de a face cu valorile și cu modul în care înțeleg fotbalul. În primul rând ar trebui să ne distrăm și să nu lăsăm ca tensiunea și stresul să ne conducă spre astfel de gesturi urâte de care mi-e rușine.

Am revăzut și eu imaginile, dar nu mă recunosc. Pot doar să-i cer scuze arbitrului, cu care am avut șansa să discut după meci și să-i spun private, adversarilor pentru că am distrus un meci de fotbal și nu în ultimul rând colegilor mei. Avem mulți tineri în echipă, cărora nu le trebuie prezentate niciodată exemple ca mine”, a spus Giovanni Alosi, potrivit football-italia.internet.

Etichete: juventus , paulo dybala , daniele rugani , andrea felis

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button