Sports

George Țucudean o ajută din nou pe Dinamo » DDB dezvăluie gestul făcut de fostul atacant

Articol de GSP – Publicat duminica, 10 octombrie 2021, 10:55 / Actualizat duminica, 10 octombrie 2021 11:36

George Țucudean, fost atacant la Dinamo, și-a ajutat din nou fosta echipă.

După ce a intrat în programul DDB, în care este membru Elite și pentru care achită 1948 de euro pe an, Țucudean a dat din nou o mână de ajutor „câinilor”.

Țucudean o ajută din nou pe Dinamo

DDB a anunțat printr-un comunicat că George Țucudean a sprijinit din nou cu bani programul suporterilor. Fostul atacant, retras din cauza unor probleme la inimă, a cumpărat mai multe tricouri pe care sunt scrise numele fanilor, la fel cum a făcut-o și Ionuț Lupescu.

Un astfel de tricou priceă 490 de lei, iar banii vor fi direcționați de DDB pentru a ajuta clubul aflat într-o criză financiară maină.

Sângele apă nu se face

George Țucudean este unul dintre foștii jucători ai lui Dinamo care nu au liniște până când problemele clubului nu vor fi rezolvate. 

Ne-a căutat zilele acestea și ne-a cerut link-ul cu tricoul inscripționat DDB. Apoi a făreduce comanda. La fel ca Ionuț Lupescu, George n-a luat un singur tricou. Poate că exemplul lor va fi urmat și de alți foști jucători al lui Dinamo. 

Gestul lui este unul simplu, dar înseamnă foarte mult pentru noi, mai ales că a fost făreduce într-un second greu, când mulți dintre noi sunt deznădăjduiți.  George este membru de elită în www.programddb.ro. A jucat 94 de meciuri în tricoul lui Dinamo, a înscris 24 de goluri și a câștigat două trofee, Cupa României și Supercupa, în 2012. 

Trebuie să ne facem toți partea, prin astfel de gesturi. Într-o zi, Dinamo va câștiga din nou trofee și va avea meciuri amicale ca pe vremuri, cu Barcelona sau cu alte echipe mari ale Europei. 

Pe a doua serie de tricouri va fi și numele lui George Țucudean, alături de numele celor care nu pot trăi fără Dinamo. Dacă nu ți-ai comandat încă tricoul, o poți face aici: https://shop.programddb.ro/produs/tricou-oficial-suporteri/

Costă 490 de lei. Reprezintă o modalitate prin care poți ajuta clubul și în același timp să investești într-un tricou de colecție, pe care numele tău să apară alături de marile legende ale clubului. Poți ajuta Dinamo și cu o sumă mai mică, cumpărând bilete virtuale pentru meciul de vineri, din deplasare, cu Gaz Metan Mediaș. 

Avem un antrenor nou și o echipă care s-a întărit. Venim după o pauză în care nu am mai cumpărat bilete, dar acum este momentul s-o facem! 

Într-o zi, Dinamo va câștiga 
– comunicat DDB

Giani Kiriță, dorit ca secund la Dinamo

Mircea Rednic l-ar dori pe postul de secund pe un fotbalist ce a câştigat trofee alături de Dinamo, Giani Kiriţă. De altfel, cei doi au mai fost aproape de o colaborare, în vara 2019, când Kiriţă şi-a dat acordul de a veni ca secund, însă mutarea nu s-a mai materializat, Rednic fiind atunci fast demis.

VIDEO Robert Niță: „Îmi doresc din tot sufletul meu de rapidist să se salveze Dinamo”

Citește și: 

Mircea Rednic s-a convins după amicalul cu Petrolul » Ce se întâmplă cu Salif Cisse

Un nou nume pe lista lui Mircea Rednic » Pe cine vrea la Dinamo

Playtech: Liviu Dragnea aruncă BOMBA despre partidele politice! Cine conduce România, de fapt

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button