Sports

Ronaldo luptă singur cu recordurile la națională » Selecții, goluri, toate sunt ale lui! „Sunt mândru”

Articol de Theodor Jumătate – Publicat duminica, 10 octombrie 2021, 11:47 / Actualizat duminica, 10 octombrie 2021 12:01

Cristiano a jucat al 181-lea meci pentru Portugalia, cea mai bună performanță europeană, și a marcat golul 112, îmbunătățindu-și încă o dată recordul mondial

Avea 18 ani și jumătate Cristiano Ronaldo când a debutat pentru Portugalia, pe 20 august 2003, la amicalul contra Kazahstanului de la Chaves (1-0). L-a înlocuit la pauză pe Luis Figo. 

Zece luni mai târziu, pe 12 iunie 2004, a înscris primul gol, la 1-2 cu Grecia, la startul Euro 2004. Intrase tot după prima repriză, schimbându-l pe Simão Sabrosa.

Cristiano Ronaldo nu se odihnește niciodată. Vrea să joace toate meciurile

Au mai trecut 17 ani de la întâia reușită, Cristiano a devenit simbolul CR7, unul dintre eroii istoriei fotbalului, și continuă să joace și să marcheze la naționala lusitană. Fiecare apariție are și un report. Sau mai multe.

10 goluria marcat Cristiano Ronaldo în 11 selecții pentru naționala lusitană în 2021

La 36 de ani și choose luni, nu se odihnește deloc. A fost din nou titular, într-un alt meci de pregătire, 3-0 cu Qatar. A 181-a selecție în tricoul roș-verde. În Europa, nimeni nu mai are atâtea partide pentru țara sa. Tocmai l-a întrecut pe Sergio Ramos (Spania, 180). Va depăși probabil și bariera 200. Recordul mondial e însă departe. Îl deține malaysianul Soh Chin Ann (219).

Cristiano Ronaldo, încă un report. A 46-a țară la rând împotriva căreia marchează

Ronaldo, înlocuit sâmbătă după 45 de minute de Rafael Leão, se luptă doar cu el la capitolul goluri. A punctat de 112 ori la națională. Trei peste precedenta performanță, a iranianului Ali Daei.

8 goluria înscris Cristiano în 9 meciuri jucate la membership și selecționată în acest sezon

Și încă o cifră de ținut minte. Qatar este a 46-a țară împotriva căreia înscrie Cristiano. Alt report.

CIFRE 

Ca întotdeauna, sunt mândru să-mi reprezint țara. Încă un take a look at, încă un antrenament spre a ne atinge visul: să fim prezenți la Mondialul din Qatar. 
– Cristiano Ronaldo, căpitan Portugalia

Crioterapia, unul dintre secretele lui Cristiano Ronaldo

Transferat de la Juventus la Man. United, Cristiano nu-și putea lăsa la Torino unul dintre secretele formei sale excepționale la peste 36 de ani. 

A mutat și digital camera de crioterapie în noua casă din Manchester. L-a costat 59.000 de euro, dar îl ajută să își revină mai repede după leziunile musculare și cut back oboseala. 

Portughezul o folosește încă din 2013, când juca la Real Madrid.

Citește și alte articole din fotbalul internațional:

Ronaldo scapă de proces! Acuzațiile de viol ale lui Mayorga, respinse

Messi explică de ce a ales PSG: „Am avut alte oferte, dar asta a contat” » Ce spune despre relația cu Mbappe

Playtech: Liviu Dragnea aruncă BOMBA despre partidele politice! Cine conduce România, de fapt

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button