Sports

Edi Iordănescu, entuziasmat de revenirea căpitanului Tănase. “Am încredere necondiționată că ne va ajuta foarte mult”

  • Liga Națiunilor: ItaliaBelgia, duminică, 16:00, Digi Sport 1

  • Liga Națiunilor: SpaniaFranța, duminică, 21:45, Digi Sport 1

În partida de pregătire de la baza sportivă a FCSB, golurile au fost înscrise de către Florin Tănase (3’) și Răzvan Oaidă (48’).

Edi Iordănescu a folosit următoarea formulă de echipă: Straton – Crețu, Haruț, Cristea, Ov. Popescu – Oaidă, Olaru, Tănase – Gheorghe, Dumiter, M. Tănasă. Au mai intrat, în repriza a doua, Andrei Miron, Paulo Vinicius și Ștefan Moraru.

A fost meciul de debut la FCSB pentru juniorii Matei Tănasă și Ștefan Moraru, ambii în vârstă de 16 ani.

Galerie Foto

Edi Iordănescu: “M-a interesat să avem o atitudine corectă”

Căpitanul FCSB, Florin Tănase (26 de ani), a revenit după o accidentare la gleznă, care l-a ținut departe de teren mai bine de o lună.

Florin Tănase a reușit 3 goluri și 2 pase decisive în 7 meciuri din Liga 1 jucate în acest sezon.

“A fost un joc-test, pentru că am venit după o săptămână destul de încărcată. Am vrut să dau minute băieților, să ne păstrăm tonusul. M-a interesat să avem o atitudine corectă, m-a interesat și rezultatul. Pun preț pe asta și în jocurile amicale, pentru că doar așa putem construi o mentalitate stableă. Faptul că am câștigat, n-am primit gol și au fost multe momente bune de joc, am ieșit cu toții sănătoși, este îmbucurător.

Tănase period dornic, vine după o perioadă de pauză și știu ce greu este când stai atât de departe de gazon. S-a antrenat bine, i-am dat minute și mi-am dorit să-și recâștige plăcerea de a juca, tonusul. L-am văzut foarte implicat, responsabil. Faptul că a marcat și a deschis scorul este cu atât mai bine pentru moralul lui, dar și pentru echipă. Este căpitanul echipei, un jucător exponențial pentru noi și’m încredere necondiționată că ne va ajuta foarte mult”, a spus Edi Iordănescu pentru FCSB TV.

FCSB va juca în etapa a 12-a a Ligii 1 cu CS Mioveni, pe 16 octombrie, la Buzău.

Etichete: liga 1 , amical , edi iordanescu , capitan , astra giurgiu , florin tanase , fcsb

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button