Sports

Toyota a stabilit numele noului mannequin city. Acesta ar putea fi cel mai ieftin SUV-uleț Toyota

Toyota a anunțat oficial că cea mai nouă mașină de oraș se va numi Aygo X.

Noul mannequin semnalează îmbogățirea ofertei de produse crossover Toyota. Aygo X duce mai departe designul modelului introdus cu a doua generație Aygo în 2014. Din 2005, Aygo a fost cel mai accesibil produs Toyota, acesta fiind apreciat de clienți datorită caracterului său tineresc și distractiv.

Toyota Aygo X este un proiect dezvoltat, proiectat și produs în Europa la centrul de dezvoltare Toyota Motor Europe. Echipa care s-a ocupat de Aygo X a studiat modul de by way ofță precise în mediul city al clienților din Europa.

Cea mai nouă mașină compactă din gama Toyota este construită pe platforma GA-B a Toyota New Global Architecture, introdusă pentru prima dată pe noul Yaris, desemnat Mașină a Anului 2021 în Europa, dar și pe noul Yaris Cross .

Modelul va fi produs în Kolin la Toyota Motor Manufacturing din Republica Cehă .

Noua Toyota Aygo X va fi lansată la începutul lunii noiembrie

Aygo X urmează să fie lansat în luna noiembrie a acestui an, urmând ca vânzare lui să înceapă în prima parte a lui 2022.

Toyota nu oferă prea multe detalii privind specificațiile tehnice ale mașinii, dar știm deja că ampatamentul conceptului Aygo X Prologue îl plasează la jumătatea distanței dintre vechiul Aygo și actualul Yaris.

Toyota nu a dezvăluit niciun detaliu în legătură cu motoarele lui Aygo X, dar nu ne așteptăm să vedem nicio variantă electricală datorită dorinței companiei de a malesține costurile mai mici într-un phase în care marjele sunt mult mai mici decât pentru mașinile de lux.

Mai jos aveți imagini cu conceptul Toyota Aygo X Prologue.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button