Sports

Volkswagen a rupt topurile în 2021 cu acest mannequin. Mașina este un succes absolut

Modelul complet electrical Volkswagen ID.3 s-a dovedit un succes răsolarător după primul său an pe piața euă:

”Mașina este un succes absolut. Modelul a atras numeroși clienți și a ajuns în topul vânzărilor într-un număr mare de țări”, spune Klaus Zellmer, membru al consiliului pentru vânzări, advertising and marketing al Volkswagen.

Până la sfârșitul lunii septembrie, mașina fusese deja comandată de aproximativ 144.000 de ori în Europa – 50% dintre cumpărători nu conduseseră un Volkswagen înainte.

Volkswagen a reușit să fie liderul pieței vehiculelor electrice în Europa într-un timp foarte scurt. În august, ID.3 a fost cea mai fashionableă mașină electricală pe multe piețe, inclusiv Germania, Regatul Unit, Irlanda, Austria și Elveția.

Volkswagen ID.3 este un succes absolut

Pe baza înmatriculărilor, ID.3 s-a clasat, de asemenea, pe primul loc în Europa de Vest în luna august. Pentru a satisface cererea puternică, aproximativ 1.200 de mașini electrice părăsesc zilnic liniile de producție din Zwickau și Dresda.

La uzina din Zwickau se lucrează în trei schimburi pe ambele linii de producție. Fabrica de la Zwickau, care produce modelele din clasa ID., folosește energie din surse regenerabile, inclusiv bateriile sunt produse cu energie verde. Întregul proces de producție și rețeaua de livrare sunt analizate fixed în vederea oportunităților de a scale back emisiile de carbon. Pentru a compensa emisiile inevitabile la nivel de producție, Volkswagen investește în proiecte de protecție a mediului, așa cum este cel de ocrotire a Pădurii Katingan Metaya.

Mai mult, producția pentru piațan areaă din China a început la Anting. Modelul electrical va fi lansat pe piața chineză în toamna acestui an.

Volkswagen și-a chestionat latest clienții din Germania cu privire la motivele cumpărării unui ID.3. Principalele criterii pentru cumpărarea sau închirierea unui ID.3 au fost grija față de mediul înconjurător (60%) și tehnologia inovatoare (51%).

Un alt criteriu necessary pentru clienți a fost asistența privateă oferită de distribuitorul și rețeaua de service Volkswagen.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button