Entertainment

Konačno je svoj na svome: Zavirite u ušuškan dom Goce Tržan, stan je zamenila prelepom kućom (foto)

Kuća Goce Tržan će vas oduševiti 

Posle više od deset godina, koliko je provela na Mirijevu, Goca Tržan početkom professionalšle godine preselila se u Rakovicu, gde je kupila kuću.

Instagram

 

Novi životni prostor u potpunosti odgovara potrebama tročlane porodice, budući da svako ima svoj kutak: suprug Radomir Novaković dobio je muzički studio u suterenu, ćerka Lena prostranu sobu, gde može da uči i ugosti drugarice, a Goca dovoljno mesta za bogatu kolekciju bjuti i kozmetičkih proizvoda, ali i za snimanje mejkap-tutorijala.

Pročitajte: Mamina ljubav – Nećete prepoznati Lenu, Goca Tržan se pohvalila najnovijom fotografijom

Instagram

 

Poznata pevačica oduvek je pokazivala želju za edukacijom i napredovanjem, pa u delu stana gde je smeštena biblioteka prati onlajn nastavu u školi nemačkog jezika. „Bila i ostala štreberka“, našalila se na svoj račun.

U slobodno vreme Goca Tržan obično se „druži“ sa knjigama, a sve pod budnim okom jedne od svojih mačaka.

Instagram

 

Kuća Goce Tržan krije vrsne kulinarske tajne 

Nije tajna da je Goca vrsna domaćica, koja ne beži od kućnih poslova, a pre svega odlično kuva. Spisak specijaliteta koje pravi za porodicu poduži je: lazanje, vafle, biftek, lovačke šnicle, roštilj, a ume i da umesi domaći hleb.

Instagram

 

Njen suprug Raša iskreno priznaje da mu je kuhinja nepoznat teren, ali zato na „Instagramu“ sa zadovoljstvom hvali Gocine đakonije.

Pročitajte: Goca Tržan u izolaciji samo kuva, a evo i koliko se ugojila

Instagram

 

Na listi njegovih zaduženja su radovi u dvorištu, na primer košenje trave. Mala zelena oaza iza kuće idealna je za odmor i meditaciju, a kako je zaklonjena od radoznalih pogleda, poznata pevačica može u miru da se opusti posle napornog dana.

Instagram

 hellomagazin.rsAndreja Damnjanović

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button