Entertainment

Toliko su želeli decu: Ljubomir Bandović potvrdio tužne vesti

Razvod Ljubomira Bandovića potresao javnost 

Velika glumačka zvezda Ljubomir Bandović o svom privatnom životu retko govori. O njegovom braku sa suprugom Tatjanom, mediji nisu znali mnogo, pa ipak, vest da je već sedam godina razveden, odjeknula je kao grom iz vedra neba.

– Moja žena već dugo nema probleme sa mnom, jer smo mi razvedeni ima sedam godina. Kroz razvod smo professionalšli normalno, kao i svi normalni ljudi – rekao je glumac tokom gostovanja u emisiji “Balkanskom ulicom”.

Pročitajte: Ovo je supruga Ljubomira Bandovića – Usvojićemo dete ako ne uspemo

youtube printscreen

 

Iako su se izuzetno voleli, Ljuba i Tatjana patili su što nisu imali prilike da se ostvare u ulozi roditelja, o čemu je glumac svojevremeno pričao za “Story”.

– Tanja i ja imamo po 40 godina, ali lekari kažu da i dalje postoje velike šanse da se ostvarimo kao roditelji. Na kraju krajeva, naš zdrav odnos prema tome kaže da ćemo u jednom određenom momentu, ukoliko Tanja ne ostane u drugom stanju, spasti neko dete koje nije imalo sreće da raste s roditeljima. Ne zbog neke plemenitosti, već da ostvarimo svoju potrebu i poklonimo nekom život kakav dolikuje. Nije porodica krv…

Ipak, njihova želja nije se ispunila i na brak su stavili tačku. Tako je svako krenuo svojim putem.

ATA Images

 hellomagazin.rsATA Images

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button