News

Radu Tudor a răbufnit după declarația medicului Monica Pop: ‘Atacă murdar în cel mai consacrat stil manipulator al momentului’

Radu Tudor

Medicul Monica Pop spune că România e singura țară din UE care refuză să testeze populația în masă, mulțumindu-se să ia restricții dure sau să impună vacicnarea obligatorie. Ea arată cu degetul spre șeful DSU, Raed Arafat, dar și spre coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță. La aflarea acestei declarații, jurnalistul Antena3 Radu Tudor a răbufnit și venit cu o serie de precizări.

„Persoana asta n-a aflat ca testarea tine de Ministerul Sanatatii. Si ataca murdar pe cei de la DSU si MApN, in cel mai consacrat stil manipulator al momentului.

Daca aveti vreo boala infectioasa, nu va tratati la oftalmolog. Nici la ortoped daca va dor dintii. Pretuiti specialistii, nu manipulatorii”, a spus Radu Tudor, pe pagina sa de Facebook.

Radu Tudor e unul dintre jurnaliștii are îi îndeamnă des pe români să se vaccineze. Chiar după incendiul de la Constanța, în care și-au pierdut by way ofța mai mult de zece oameni, jurnalistul a lansat un nou apel la vaccinare. El spunea că prin vaccinare oamenii pot evita să ajuntă la ATI.

Vezi și: Radu Tudor, îndemn pentru români după incendiul de la Constanța: ‘Vaccinați-vă. Să nu ajungeți în ATI’ .

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button