Sports

Mircea Rednic s-a convins după amicalul cu Petrolul » Ce se întâmplă cu Salif Cisse

Articol de Eduard Apostol – Publicat sambata, 09 octombrie 2021, 16:15 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 16:55

Dinamo a jucat azi un amical cu Petrolul, câștigat cu 3-2, în care Mircea Rednic l-a testat pe atacantul Salif Cisse.

Vârful francez de 29 de ani a jucat din primul minut în amicalul din „Ștefan cel Mare”, fiind titular în atac, alături de Cătălin Țîră.

Mircea Rednic nu-l păstrează pe Cisse la Dinamo

Cisse, care vine după un sezon slab la Botev Plovdiv, a fost schimbat la pauză și nu l-a impresionat pe Mircea Rednic. Din informațiile GSP, cel mai probabil, „Puriul” nu-l va păstra pe Salif Cisse la Dinamo.

Michel Espinosa, mijlocașul aflat și el în probe la Dinamo, a rămas pe banca de rezerve azi, probabil fiind un acord între el și antrenor. În mod regular, acesta va semna cu Dinamo și ulterior va începe să joace la „câini”.

Salif Cisse, un gol în 13 meciuri în 2021

Vârful francez a mai fost în probe la o echipă din România, însă experiența a fost un fiasco. În toamna lui 2020, Salif Cisse, alături de Richard-Quentin Samnick și Steve Beleck, au fost testați de Viorel Moldovan la Petrolul Ploiești. Doar ultimul a fost păstrat în lotul „llupilor galbeni”

În ultima ediție, Cisse a jucat în Bulgaria. A fost la Țarsko Selo, apoi la Botev Plovdiv. A marcat doar de patru ori în 26 de meciuri. Două goluri în campionat în 24 de etape, două goluri în tot atâtea meciuri din Cupa Bulgariei. 

În 2021 are 13 partide oficiale, a marcat doar un gol, în luna mai, într-un meci al lui Botev Plovdiv contra formației la care activase, Țarsko Selo (5-0). În două meciuri a fost integralist, în relaxation a intrat doar pe parcurs. Salif Cisse și-a fălower junioratul în Franța, la formația Le Mans. A evoluat de-a lungul carierei și pentru ASM Belfort, Athletico Marseille, Lucon Football Club, Țarsko Selo Sofia și Botev Plovdiv. Fotbalistul e liber de contract din vară.

Dinamo – Petrolul 3-2

  • Au marcat: R. Grigore 4, Măgureanu 85, 89 / Jarovic 4, Cebotaru 56

Dinamo: Eșanu (46 Iliev) – Nica (67 Borcea), Almeida (72 Dudea), Grigore, Radu – Torje (77 Măgureanu), Răuță (46 Crețu), Filip, Sorescu – Țîră (46 Itu), Cisse (46 Ivanovski)
Rezervă neutilizată: Espinosa
Antrenor: Mircea Rednic

Petrolul: Avram – Rus, Lică, Manolache, Oprea – Chindriș, Seto – Constantinescu, Buia, Saim Tudor – Jarovic
Antrenor: Nicolae Constantin

Citește și alte ştiri despre Dinamo: 

5 milioane de euro ar fi fost canalizate spre Dinamo din paradisuri fiscale » Dezvăluiri din „Pandora Papers”

ȘOC în Liga 1: Dinamo e la un pas să piardă 9 puncte! „Câinii” mai pot scăpa de depunctare doar printr-o minune!

Playtech: Diana Șoșoacă, reacție HALUCINANTĂ despre liderul protestelor care s-a infectat cu covid. Ireal ce a spus senatoarea

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button