Sports

Tănase, revenire cu gol la FCSB! Căpitanul a înscris în amicalul cu Astra! Iordănescu a debutat doi jucători

Ana-Maria Popescu

Data publicarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 16:10

Data actualizarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 16:22

Roș-albaștrii au câștigat amicalul cu Astra Giurgiu, 2-0, disputat pe baza din Berceni. Meciul a marcat și revenirea căpitanului Florin Tănase după accidentarea suferită în urmă cu mai bine de o lună, iar jucătorul a reușit să și marcheze, în minutul 3 al partidei. 

Cel de-al doilea gol a fost înscris de Răzvan Oaidă, la două minute după startul reprezei secunde, cu un șut din afara careului. Edward Iordănescu a debutat și doi tineri jucători cu ocazia meciului cu echipa retrogradată în Liga 2 în sezonul trecut. Matei Tănasă și Ștefan Moraru, ambii de 16 ani, au îmbrăcat tricoul primei echipe pentru prima dată. 

Echipa trimisă de Iordănescu în teren

Cu multe absențe în lot după convocările la echipa națională, dar și în urma accidentărilor, Iordănescu a optat pentru un prim 11 alcătuit din jucătorii cu experiență pe care îi mai avea la lot, cărora li s-a alăturat debutantul Tănasă. 

Echipa de begin: Straton – Crețu, Haruț, Cristea, Ov. Popescu – Oaidă, Olaru, Tănase – Gheorghe, Dumiter, M. Tănasă

Pe parcursul reprizei secunde, antrenorul a făminimize trei schimbări și i-a trimis în teren pe Andrei Miron, Paulo Vinicius și Ștefan Moraru. De remarcat este faptul că tehnicianul nu l-a folosit pe Constantin Budescu pentru meciul cu echipa din Giurgiu. 

Sursa foto: Facebook FCSB

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button