Entertainment

Dinozaurul de la Etno e nimic. Pe alte posturi apar Tucă și Cristoiu!

Imaginea cu un dinozaur care a dansat hora la matinalul EtnoTV a făminimize furori pe web și printre toți cei care nu se mai uită la televizor de pe vremea când dădea premii și căciuli Florin Călinescu. Oamenii mai experimentați însă, care încă se mai uită la televizor și știu pe ce lume trăiesc, spun că tot timpul sunt dinozauri pe posturi, indiferent de oră sau audiență.

Bunăoară pe AlephNews, put up lansat de niciun an, producătorii ademenesc audiența nu cu unul, ci cu doi dinozauri aproape vii și destul de zglobii. Unul este Marius Tucă, care organiza tombole cu mașini de spălat la Antena1 în secolul trecu, la Emisiunea „Milionarii de la Miezul nopții”.

Celălalt este Ion Cristoiu, un dinozaur atât de vechi încât scria și pe vremea regretatului dictator antic Nicolae Ceaușescu. Puțină lume știe dar stația de metrou de la Politehnnică este pavată cu rămășițe din acești dinozauri, solzi pietrificați rămași din Jurassic de la Cristoiu, CTP sau Cornel Nistorescu. Dealtfel, de câțiva ani Cristoiu nu mai poartă vestă pentru că i-au cerut-o biologii de la Antipa înapoi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button