Entertainment

Planul finanțatorului FCSB după ce a plâns la mănăstire! Secretul lui Gigi Becali: ”Chiar acum se întâmplă!”

I-au dat lacrimile lui Gigi Becali în fața preoților, la Drăgănești-Vlașca, în Teleorman, unde omul de afaceri a ctitorit Mănăstirea Pantocrator, alături de sora lui, Domnica Geambazi, și de Adriean Videanu, fostul primar al Capitalei. Finanțatorul FCSB a primit, din partea Preafericitului Părinte Daniel, Crucea Patriarhală pentru mireni. Milionarul avea să se destăinuie, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Gigi Becali, sora lui, Domnica Geambazi, și Adriean Videanu sunt cei trei ctitori ai Mănăstirii Pantocrator, din Drăgănești-Vlașca, iar ceremonia s-a desfășurat sub Înaltul Patronaj al Patriarhului Daniel. Omul de afaceri avea să primească, apoi, Crucea Patriarhală pentru mireni. Moment care l-a emoționat foarte mult. De altfel, Gigi Becali avea chiar să plângă.

(CITEȘTE ȘI: PE MÂNA CUI A AJUNS BENTLEY-UL DE 250.000 DE EURO AL ALEXANDREI BECALI)

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Gigi Becali a povestit despre emoțiile prin care a trecut la mănăstire. ”Nu ai cum să explici emoțiile de acolo… Nu se pot, pur și simplu, explica. Nu știi, nu există asta”, a spus Gigi Becali. Afaceristul avea să adauge că nu se oprește aici. ”Sute de biserici vreau să fac. Chiar acum se întâmplă, sunt în construcție câteva. Poate sunt ctitor chiar acum la vreo sută, cred…”, a dezvăluit milionarul.

Gigi Becali și-a propus să ctitorească sute de biserici (Foto: CANCAN.RO)

Gigi Becali are de gând să se călugărească?!

De câteva luni, în spațiul public a apărut informația că patronul de la FCSB se gândește tot mai serios să se retragă la o mănăstire sau pe muntele Athos şi se pare că ar fi început să-și pregătească „evadarea”. Merge tot mai rar la nunți, botezuri sau alte petreceri și, treptat, ar urma să iasă complete din lumina reflectoarelor. Un ultim lucru îl împiedică, însă, să-și ducă planul la îndeplinire: familia.

(NU RATA: GIGI BECALI A SPUS-O ÎN DIRECT: ”ERAM NEBUN! NUMAI PROSTII FĂCEAM, AM GREȘIT!”)

În clipa de față, fetele și soția lui Gigi Becali se împotrivesc. “Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil”, a mărturisit Gigi Becali.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button