News

LOGOMANIA! Vodimo vas u bekstejdž i stejdž Monine revije na kojoj je lansiran novi emblem

32 godine nakon osnivanja kompanije, MONA je lansirala novi emblem i to sa vrha Beograda! Pogledajte kako izgleda nova restricted version kolekcija Logomania.

Četrnaesti sprat hotela MONA Plaza pretvoren je u stejdž kojim su defilovale manekenke u novoj restricted version kolekciji, pod nazivom LOGOMANIA, inspirisanom upravo novim logotipom.

Novi Mona emblem: Šta treba da znate

Logo i print koji krasi nove modele dizajnirao je Slavimir Stojanovic Futro, a kreatori kompanije MONA primenili su ga na sakoe, odela, kapute, tašne, marame, čarape…

Kolekcija će se naći u 15 odabranih prodavnica širom regiona, a novi emblem MONE sasvim  sigurno će obeležiti novu modnu eru.

Nova MONA kolekcija, kao i novi emblem – nisu bili jedine zvezde te večeri.

Evo šta je još obeležilo Moninu reviju

Osim high modela, koji su za ovu priliku stigli tog dana iz Milana, iz prvog reda, pravo na stejdž izašla je Sara Jo, koja je svojim performansom ovaj događaj učinila spektakularnim! U customized made kostimu, sa MONA printom, Sara Jo je uz defile manekena, njih 32, premijerno predstavila svoju novu pesmu – Divlja!

Prošetajte sa nama kroz odabrane fotografije koje će vam omogućiti za zavirite i pogledate kako su izgledale pripreme pred reviju. I, naravno, da dobro osmotrite novi emblem i modele iz restricted version kolekcije LOGOMANIA .

Pročitajte i… Modna lekcija koju ove jeseni učimo od Megan Markl – Sve je u dobrom kaputu!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button