Entertainment

S-a logodit Daria Radionova doar pentru a-l face gelos pe Alex Bodi? Reacția musculosului o va lăsa fără cuvinte pe „blondină”

Daria Radionova a fost cerută de soție de iubitul ei, Pooyan Mokhtari, un artist iranian, la un eveniment cu ștaif, în fața a zeci de invitați. Bărbatul a îngenuncheat și i-a dat inelul. Ea a acceptat, cu zâmbetul pe buze. L-a uitat, pesemne, pe Alex Bodi, alături de care își făcuse planuri de măritiș. Oare? Sursele CANCAN.RO susțin că, de fapt, Daria, prin acceptul ei, nu vrea decât să-l facă gelos pe ”musculos”. Ce a trădat-o, dar, mai ales, cum a reacționat Bodi?

Daria Radionova a surprins pe toată lumea atunci când s-a logodit cu noul ei iubit, Pooyan Mokhtari, alături de care începuse o relație doar de câteva luni. De fapt, la scurt timp după despărțirea de Alex Bodi. Fericire mare pe chipul viitoarei mirese, deși rămâne de văzut dacă se va și finaliza cererea făreduceă cu exces de zel de artist, care imediat a ținut să ”împrăștie” vestea. Blonda a ajuns chiar în direct la o televiziune din România, unde, alături de chipeșul ei iubit, a transmis bezele-n stânga și-n dreapta. Entuziasm maxim.

(CITEȘTE ȘI: DARIA RADIONOVA, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE ȘI-A FĂCUT UN IUBIT MILIONAR )

Daria Radionova a fost cerută de soție de iubitul ei, artistul iranian Pooyan Mokhtari

Daria Radionova a vrut să-l facă gelos pe Alex Bodi?

Sursele CANCAN.RO ne-au dezvăluit însă că totul ar face parte dintr-o ușoară „regie”. Astfel, Daria ar vrea să-l facă gelos pe ”musculosul” alături de care a trăit o intensă poveste de dragoste, ba chiar a intrat în clinciuri cu Bianca Drăgușanu, soția lui Alex Bodi. Concret, Daria Radionova s-ar fi dat peste cap pentru a dezvălui, chiar pe ”sticlă”, cât de fericită este ea lângă proaspătul logodnic. Aceleași surse ne-au mai spus că și în relația cu Bodi moldoveanca stabilită acum la Londra trăgea spre site-urile și televiziunile de monden.

(NU RATA: OFICIAL, ÎI MERGE FOARTE BINE DUPĂ DESPĂRȚIREA DE ALEX BODI! DARIA RADIONOVA S-A MUTAT DEFINITIV ÎN MONACO)

Doar că tentativa, dacă așa a dorit, a fost sortită eșecului. Contactat de către CANCAN.RO, Alex Bodi a râs lung, pentru început, apoi a spus sec: ”Nu mă interesează!” Și Bianca Drăgușanu avea să îmbrățișeze aceeași atitudine: ”Cine e? Nu comentez!”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button