Entertainment

Horoscop zilnic 2 octombrie 2021. Berbecii pot afla secrete

Horoscopul zilei de 2 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Berbec pot afla secrete în cuplu, cel mai probabil despre partenerul de by way ofță.

Venus, planeta iubirii, din zodia Scorpion va forma astăzi un side de susținere cu Pluto retrograd din Capricorn, configurație astrologice de bun augur pentru a îmbunătăți situațiile stricate zilele trecute în plan sentimental. Astfel, ziua de astăzi vorbește despre pasiune, despre trăiri intense în plan sentimental și intim, dar și despre atracții orbești.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii nu-și mai ascund dorințele și pot da frâu liber celor mai profunde trăiri. Ziua de astăzi le aduce puterea necesară să depășească orice pierdere avută, fie sentimentală, fie financiară sau de altă natură. Atenție la lucruri ascunse care pot ieși la suprafață.

Horoscop Taur

Taurii se bucură de sex-appeal și sunt mai cuceritori ca niciodată, iar celor singuri acest side le poate facilita o cucerire. În cuplu este ziua perfectă pentru a alunga monotonia și a depăși tensiunile. Dacă au nevoie de ajutor, se pot baza cu încredere pe ceilalți.

Horoscop Gemeni

Gemenii se pot focusa mult mai bine astăzi pe ceea ce au de făminimize și nicio activitate, indiferent ce ar implica ea, nu li se va părea grea și imposibil de rezolvat. O downsideă de sănătate poate fi depășită.

Horoscop Rac

Racii ar trebui să profite din plin de această zi pentru a petrece timp cu partenerul, pentru a se dedica unor activități în doi și pentru a-și exprima sentimentele. Cei singuri au șanse mai mari să cucrească persoana care le place.

Horoscop Leu

Leii se pot reface după o săptămână copleșitoare și timpul petrecut în familie le va încărca cu adevărat bateriile. Activitățile gospodărești se pot dovedi chiar plăcute.

Horoscop Fecioară

Fecioarele se bucură din plin de această zi. Sunt mai vesele, mai deschise flirtului și mai dornice să-și îndeplinească micile plăceri. În unele cazuri, se poate înfiripa chiar și o poveste de dragoste.

Horoscop Balanță

Balanțele se pun în evidență prin talentele lor și pot avea parte de oportunități de câștig sau poate primesc un cadou mult dorit. Teama de a se deschide emoțional poate fi anihilată și asta pentru că vor avea încredere mai mare în ele.

Horoscop Scorpion

Scorpionii dau dovadă de un magnetism ieșit din comun și acest side îi poate ajuta în toate direcțiile. Dacă vor dori ceva, cu siguranță astăzi vor obține. În plus, farmecul lor nu va trece neobservat nici în cuplu și se pot reconecta cu partenerul.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au susținere astrologică să vorbească despre ceea ce simt și să-și lămurească niște trăiri interioare intense. Pe de altă parte, nativii au inspirație financiară foarte bună.

Horoscop Capricorn

Înțelepciunea cu care Capricornii își transmit gândurile îi poate hipnotiza pe cei din jur. Totuși, puterea de convingere pe care o au astăzi asupra celorlalți nu ar trebui transformată în manipulare.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii își recapătă mare parte din optimismul pierdut și pot fi mai dispuși să se detașeze de situațiile toxice din by way ofța lor. Atenție mai multă la manifestarea autorității. Tendința de impunere în fața altora este destul de mare.

Horoscop Pești

Peștii realizează pe cine se pot baza și pe cine nu, cui trebuie să-i acorde încrederea și pe cine trebuie să evite. Sentimental, se pot apropia de persoane cu care împart aceleași valori morale, și pot conștientiza cine îi iubește cu adevărat, dar și pe cine iubesc ei cu adevărat.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button