Entertainment

Biletul Zilei: Tripla pentru revenue este AICI »»

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal, cu ajutorul cărora țintim profitul. Vom paria pe meciuri din Liga 1, Ligue 1 și „Challenge League”.


Vrei să ai zi de zi ponturi gratuite câștigătoare? Intră acum pe Pariuri1x2.ro, cel mai bun web site de analiză și pronosticuri sportive din România!

Primele două selecții de pe Biletul Zilei vin din primele ligi din Franța și Elveția și nu ar trebui să ne dea nicio emoție. Vom paria pe un gol marcat de gazde în Lens – Remis și pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj la Vaduz – Thun, pariul nostru fiind „verde” în ultimele șapte „directe”.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de pe „Ilie Oană” de la confruntarea dintre Chindia și FCSB. Cele două formații sunt despărțite de cinci puncte, Chindia fiind pe locul 10 cu 13 puncte în timp ce bucureștenii sunt pe locul 4 cu 18 puncte. Bucureștenii sunt clar mai valoroși având și ascendentul ethical al „directelor” din Liga 1, în care au bifat trei victorii în cele patru dueluri, un joc terminându-se nedecis.

Biletul Zilei
ora 21:00 Chindia – FCSB, X2 și peste 0.5 goluri -cota 1.35
ora 22:00 Lens – Reims, Gazdele înscriu -cota 1.22
ora 21:30 Vaduz – Thun, peste 1.5 goluri -cota 1.22
Cotă wholeă: 2.00

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button