News

Val de ironii pe Facebook din cauza unei prize defecte care a apărut într-o poză cu Iohannis și Ursula von der Leyen: „E prevăzută în PNRR. Costă 845 de euro”

O priză desprinsă din perete la Spitalul Universitar, unde au făminimize o vizită oficială președintele Klaus Iohannis și președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a provocat zeci de mesaje virale pe rețelele sociale.

Într-una dintre fotografiile oficiale, se vede o priză desprinsă din perete, iar imaginea a generat un val de ironii pe Facebook.

Prima postare i-a aparținut utilizatorului Radu Dragomir, care a scris . „BĂĂĂĂĂĂ, să repare cineva priza aia, că ne facem de cacao!!”. Imediat au apărut și comentariile pline de ironii.

Ironii pe Facebook după imaginea cu priza desprinsă

Au scos-o intenționat, să se vadă că avem neapărat nevoie de lovele”, „Se mai întreabă cineva de ce iau foc spitalele?”, „S-o fi mișcat președintele cât period la încărcat” și „E prevăzută în PNRR”, „Era microfonul prea mare si nu au mai putut să o pună la loc”, sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

Consilier prezidențial: „Eram în plin șantier”

Diana Loreta Păun, consilier prezidențial pe probleme de sănătate, a scris marți, 28 septembrie, pe Facebook, un mesaj „pentru comentatorii «de bună credință», care au văzut priza nemontată, dar nu au văzut ușa fără buiandrug”.

„Eram în plin șantier, deschis acum, în valul 4, când colegii mei medici și asistenți medicali – oameni care se luptă zilnic cu moartea – au avut puterea, străduința și perseverența să acceseze bani europeni pentru a construi o nouă secție pentru pacienții COVID și non-COVID”, a scris aceasta pe Facebook.

„Aceștia sunt pentru mine adevărații oameni care construiesc România, cu efort, cu empatie și fără să aștepte lauri! Nu cei care stau pe margine și numără prizele”, a mai transmis consilierul președintelui Klaus Iohannis.

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Florin Cîţu au vizitat luni, 27 septembrie, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, înainte ca înaltul oficial european să anunțe că PNRR-ul României a fost aprobat.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button