Technology

Samsung Galaxy S22 (Plus) lijkt volgens renders sterk op voorganger (Update)

Wie hoopte dat de Samsung Galaxy S22 (Plus) een fris design zou krijgen, komt bedrogen uit: volgens renders lijken de telefoons als twee druppels water op hun voorgangers.

Lees verder na de advertentie.

Update 12.17:

Ook de gewone Samsung Galaxy S22 is gelekt. Dat toestel lijkt eveneens sterk op zijn voorganger, de Galaxy S21. De afmetingen zouden 146 bij 70,5 millimeter bedragen. De dikte is 7,6 millimeter.

 • Samsung Galaxy S22 renders
 • Samsung Galaxy S22 renders

Oorspronkelijke bericht:

‘Renders laten Samsung Galaxy S22 Plus zien’

De Samsung-geruchten vliegen ons om de oren. Gisteren konden we al renders laten zien van de Samsung Galaxy S22 Ultra, nu is het de beurt aan zijn iets kleinere en goedkopere broertje. De renders van de Samsung Galaxy S22 Plus zijn helaas wel een stuk minder spannend.

De afbeeldingen, wederom afkomstig van OnLeaks, laten een smartphone zien die sterk lijkt op de Samsung Galaxy S21 Plus. De schermranden zijn misschien iets dunner, maar dat kan gezichtsbedrog zijn. Ook het camera-eiland, met drie lenzen, ziet er vrijwel precise hetzelfde uit. Omdat het om renders gaat, kan het uiteindelijke toestel iets afwijken. De verschillen zullen vermoedelijk echter niet groot zijn.

Samsung Galaxy S22 renders

Interessant is wel dat het toestel volgens OnLeaks misschien niet Samsung Galaxy S22 Plus, maar Samsung Galaxy S22 Pro zal heten. Dat zou een strategie kunnen zijn om het toestel wat meer te onderscheiden van de gewone Samsung Galaxy S22. De afmetingen van de Galaxy S22 Plus/Pro bedragen vermoedelijk 157,4 bij 75,8 millimeter. Het toestel zou 7,6 millimeter dik zijn. Bij de digital camera’s is dat 9,1 millimeter.

Meer over de Samsung Galaxy S22-serie

‘Samsung Galaxy S22 wordt kleiner en S22 Plus krijgt plastic achterkant’” width=”192″>

Samsung presenteert de Galaxy S22-serie vermoedelijk start volgend jaar. De massaproductie begin naar verluidt al in november. De Galaxy S22 en S22 Plus krijgen volgens geruchten een nieuwe 50 megapixel-camera, die betere foto’s moet opleveren. Vooral in het donker zou het verschil groot zijn. Het topmodel, de Samsung Galaxy S22 Ultra, behoudt de 108 megapixel-camera.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over de S22-serie? Schrijf je dan in voor de Android Planet nieuwsbrief, obtain de Android Planet-app of volg ons natuurlijk makkelijk en snel through Instagram of Facebook.

Lees het laatste nieuws over Samsung:

 • Het beste Android-nieuws: Samsung Galaxy S22 en nieuwe functies voor Android

  (25 sept)
 • Samsung Galaxy S22 (Plus) lijkt volgens renders sterk op voorganger (Update)

  (25 sept)
 • ‘Renders laten Samsung Galaxy 22 Ultra zien met Note-achtig ontwerp’

  (24 sept)
 • Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)replace – week 38

  (24 sept)
 • Dit idea van de Samsung Galaxy S22 maakt ons erg hebberig

  (22 sept)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button